Opleiding interne geneeskunde regio Utrecht

Catharijnecursus

**Save the date!**

Na een jaartje te hebben overgeslagen zijn we weer terug van weggeweest met de Catharijnecursus! Op vrijdag 10 december a.s. word je bijgepraat over alles wat hot & happening is.

 

Een tipje van de sluier: Naast de huidige coronapandemie zijn er nog meer bedreigingen, soms uit onverwachte hoek. Zo werd enige tijd geleden de Universiteit Maastricht gehackt en betaalde zij bijna 2 ton om de 267 versleutelde servers terug te krijgen. Dat doet de vraag rijzen: is artificial intelligence een kans of een bedreiging? En wat gaat Positieve gezondheid ons opleveren? Hoe kunnen we onze patiënten zo goed mogelijk helpen in deze onzekere tijden? State-of-the-art-sprekers behandelen deze onderwerpen en geven een inkijkje in wat we de komende jaren nog meer kunnen verwachten. En natuurlijk is er weer de strijd om de felbegeerde wisselbeker!

 

De Catharijnecursus is het jaarlijkse evenement voor en door internisten (i.o.) in de regio Utrecht. Casusbesprekingen, pitches en state-of-the-art-presentaties brengen de deelnemers in één dag op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen binnen verschillende aandachtsgebieden van de interne geneeskunde.

 

Het volledige programma en mogelijkheid tot inschrijven, volgt later dit jaar.