Opleiding interne geneeskunde regio Utrecht

Nieuws

Deelnemen dr. C.J. Roosprijs

De dr. C.J. Roosstichting reikt in samenwerking met de Nederlandse Internisten Vereniging de dr. C.J. Roosprijs uit voor de drie beste klinische proefschriften op het gebied van de interne geneeskunde. De eerste prijs van € 2.000,00 en de tweede en derde prijs ieder van € 500,00 zullen tijdens de Internistendagen in Maastricht in april 2023 worden uitgereikt na afloop van de sessie Topproefschriften, samen met een gekalligrafeerde oorkonde. Meer informatie over deelname vind je via deze link

 

 

Escape battle gewonnen!

Tijdens de internistendagen van dit jaar gingen verschillende opleidingsregio's met elkaar de strijd aan middels een escape battle. Op ludieke wijze kregen de teams de mogelijkheid om een medische casus op te lossen, en... het team van regio Utrecht heeft gewonnen! Op vrijdagmiddag werden de prijzen uitgereikt.

 

COIG-rooster 2023 is bekend!

Het COIG-rooster van 2023 is (zo goed als) bekend! Nieuw in het assortiment is de COIG Acute geneeskunde. De datum hiervan is nog onder voorbehoud (en hier kun je je dus nog niet voor inschrijven). Voor de andere COIG's kun je je al wel inschrijven.

Bij het maken van het rooster is geprobeerd om in januari, februari en december geen COIG's te laten plaatsvinden, zodat bij eventuele coronamaatregelen en -besmettingen, eenieder kan worden ingezet op de afdeling.

 


Meer nieuws? Klik HIER