Opleiding interne geneeskunde regio Utrecht

Algemeen

Twee keer per jaar kun je solliciteren naar een opleidingsplek tot internist. De sollicitatierondes vinden plaats in maart en in september.

 

  • In het voorjaar van 2021 sluit de sollicitatieronde op maandag 15 maart 2021.
    De gesprekken vinden plaats op woensdag 14 april 2021.
     
  • In het najaar van 2021 sluit de sollicitatieronde op maandag 23 augustus 2021.
    De gesprekken vinden plaats op woensdag 22 september 2021.

 

In principe kun je één maal solliciteren. Als je eerder gesolliciteerd hebt en bent afgewezen is het niet mogelijk om nogmaals te solliciteren. Meer informatie is te vinden in de sollicitatieprocedure.

Buitenlandse kandidaten dienen BIG-geregistreerd te zijn wanneer zij solliciteren naar een opleidingsplaats.

Solliciteren

Solliciteren? Vul het sollicitatieformulier in.

Bij vragen kun je contact opnemen met het secretariaat van de opleiding interne geneeskunde via telefoonnummer 088-75 57397 of per e-mail.

Aios Mark Schuiveling over zijn sollicitatie: "Na goed voorbereiden stond ik redelijk zenuwachtig op de stoep van het UMC Utrecht. Gelukkig werd ik goed opgevangen en was er alle ruimte om mij gerust te stellen. In het gesprek zelf kreeg ik de mogelijkheid om te laten zien wie ik was maar ook om vragen te stellen over de opleiding. Uiteindelijk was het niet alleen een spannend sollicitatiegesprek maar ook een informatief gesprek wat voor mij heeft bevestigd dat ik zeker op de juiste plek zit bij de interne geneeskunde."