Opleiding interne geneeskunde regio Utrecht

COIG MDL I

31 oktober 2023

Inschrijven is niet (meer) mogelijk. Wellicht is deze COIG volgeboekt.Het vakgebied van de maag-, darm- en leverziekten houdt zich bezig met de aandoeningen van het maagdarmkanaal, de lever, de galblaas, de galwegen en het pancreas. In Nederland zijn de MDL ziekten verantwoordelijk voor 13% van de sterfte, 12% van de ziekenhuisopnamen en 13% van de verpleegdagen.


Internisten zullen met de ziektebeelden zoals vermeld in het moduleboek regelmatig in contact komen en vaak zal de diagnostiek en behandeling geschieden in overleg met of door de MDL-artsen. Goede samenwerking tussen beide specialismen is daarbij van essentieel belang.

 

Deze COIG is passend voor aios in leerjaar 1 of 2.

Cursuslocatie

Alle regionale COIG's vinden plaats bij Business Centre Nederland (BCN):
Daltonlaan 100
3584 BJ Utrecht

Kosten

De deelnamekosten voor deze COIG zijn vastgesteld op € 150,- per aios per COIG. Annuleren kan kosteloos tot twee weken van tevoren.

Annuleren kan tot twee weken van tevoren via het ledendeel van de website onder 'Inschrijvingen aanpassen'. Daarna kan annuleren uitsluitend nog per e-mail.

Moduleboek

Je kunt het module boek downloaden nadat je ingelogd bent.

Klik HIER om in te loggen »

Annuleringsbepalingen

Annuleren kan kosteloos tot twee weken van tevoren. Daarna worden de kosten doorbelast aan de opleider. Deze kosten zijn € 140,- per aios per COIG. 

Annuleren kan tot twee weken van tevoren via het ledendeel van de website onder 'Inschrijvingen aanpassen'. Daarna kan annuleren uitsluitend nog per e-mail.

Privacybepalingen

Door je in te schrijven voor deze COIG ga je ermee akkoord dat jouw persoonsgegevens worden gebruikt voor de organisatie van deze COIG. Na afloop worden de gegevens bewaard om jouw deelname en uitslag te registreren. Dat geeft het UMC Utrecht de mogelijkheid om jouw deelname te controleren, en het geeft jou de mogelijkheid om in geval van verlies van jouw certificaat een nieuw exemplaar aan te vragen. Het UMC Utrecht gebruikt jouw gegevens alleen voor de COIG en verstrekt deze nooit aan derden.


Inschrijven

Je kunt je alleen inschrijven nadat je ingelogd bent.

Klik HIER om in te loggen »