Opleiding interne geneeskunde regio Utrecht

COIG Infectieziekten II

7 november 2023

Inschrijven is niet (meer) mogelijk. Wellicht is deze COIG volgeboekt.Importziekten, Lyme borreliose en een HIV infectie zijn de ziektebeelden waarmee een internist, soms bewust maar soms ook onbewust, vaak geconfronteerd wordt in zijn poliklinische praktijk. Daarom is het belangrijk dat de toekomstige internist goed op de hoogte is van de belangrijke aspecten van deze aandoeningen zoals presentatie en klinisch beeld, diagnostiek, behandeling, complicaties en prognose.

 

In deze module die bestemd is voor de sofomore aios wordt een vrij breed spectrum van in de praktijk vaak voorkomende infectieziekten behandeld. De casussen zijn complex en laten verschillende aspecten van de beschreven ziekten zien.

 

Deze COIG is passend voor aios in leerjaar 3 of 4.

Cursuslocatie

Alle regionale COIG's vinden plaats bij Business Centre Nederland (BCN):
Daltonlaan 100
3584 BJ UtrechtKosten

De deelnamekosten voor deze COIG zijn vastgesteld op € 150,- per aios per COIG. Annuleren kan kosteloos tot twee weken van tevoren.

Annuleren kan tot twee weken van tevoren via het ledendeel van de website onder 'Inschrijvingen aanpassen'. Daarna kan annuleren uitsluitend nog per e-mail.

Moduleboek

Je kunt het module boek downloaden nadat je ingelogd bent.

Klik HIER om in te loggen »

Annuleringsbepalingen

Annuleren kan kosteloos tot twee weken van tevoren. Daarna worden de kosten doorbelast aan de opleider. Deze kosten zijn € 140,- per aios per COIG. 

Annuleren kan tot twee weken van tevoren via het ledendeel van de website onder 'Inschrijvingen aanpassen'. Daarna kan annuleren uitsluitend nog per e-mail.

Privacybepalingen

Door je in te schrijven voor deze COIG ga je ermee akkoord dat jouw persoonsgegevens worden gebruikt voor de organisatie van deze COIG. Na afloop worden de gegevens bewaard om jouw deelname en uitslag te registreren. Dat geeft het UMC Utrecht de mogelijkheid om jouw deelname te controleren, en het geeft jou de mogelijkheid om in geval van verlies van jouw certificaat een nieuw exemplaar aan te vragen. Het UMC Utrecht gebruikt jouw gegevens alleen voor de COIG en verstrekt deze nooit aan derden.


Inschrijven

Je kunt je alleen inschrijven nadat je ingelogd bent.

Klik HIER om in te loggen »