Opleiding interne geneeskunde regio Utrecht

COIG Lange leerlijnen: acute geneeskunde en ouderengeneeskunde

16 mei 2023

Inschrijven is niet (meer) mogelijk. Wellicht is deze COIG volgeboekt.De internist is het cement van het ziekenhuis met zowel een brede basis als specifieke kennis.

In deze COIG trainen we de brede basis in de acute interne geneeskunde en de ouderengeneeskunde.

We zullen dit doen met ingebrachte casuïstiek, scenariotrainingen en rollenspellen met acteurs.

De acute richt zich op crew resource management (CRM) en kennisoverdracht in de ABCDE en een aantal acute ziektebeelden.

De ouderen richt zich op het toepassen het comprehensive geriatric assessment (CGA) en behandelbeslissingen in verschillende situaties.

Samen maken ze deel uit van de leerlijnen acute en ouderen waarbij je de opgedane kennis en vaardigheden gedurende de rest van je carrière kunt toepassen.

 

Deze COIG is passend voor aios in leerjaar 1 of 2.

Cursuslocatie

Deze COIG vindt plaats in het UMC Utrecht:

Heidelberglaan 100

3584 CX Utrecht

 

Het UMC Utrecht beschikt helaas niet over uitrijkaarten.


 

Kosten

De deelnamekosten voor deze COIG zijn vastgesteld op € 150,- per aios per COIG. Annuleren kan kosteloos tot twee weken van tevoren.

Annuleren kan tot twee weken van tevoren via het ledendeel van de website onder 'Inschrijvingen aanpassen'. Daarna kan annuleren uitsluitend nog per e-mail.

Moduleboek

Je kunt het module boek downloaden nadat je ingelogd bent.

Klik HIER om in te loggen »

Annuleringsbepalingen

Annuleren kan kosteloos tot twee weken voor aanvang van de COIG. Daarna worden de kosten doorbelast aan de opleider. Deze kosten zijn € 150,- per aios per COIG.

Annuleren kan tot twee weken van tevoren via het ledendeel van de website onder 'Inschrijvingen aanpassen'. Daarna kan annuleren uitsluitend nog per e-mail.

Privacybepalingen

Door je in te schrijven voor deze COIG ga je ermee akkoord dat jouw persoonsgegevens worden gebruikt voor de organisatie van deze COIG. Na afloop worden de gegevens bewaard om jouw deelname en uitslag te registreren. Dat geeft het UMC Utrecht de mogelijkheid om jouw deelname te controleren, en het geeft jou de mogelijkheid om in geval van verlies van jouw certificaat een nieuw exemplaar aan te vragen. Het UMC Utrecht gebruikt jouw gegevens alleen voor de COIG en verstrekt deze nooit aan derden.


Inschrijven

Je kunt je alleen inschrijven nadat je ingelogd bent.

Klik HIER om in te loggen »