Opleiding interne geneeskunde regio Utrecht

COIG Wet- & Regelgeving

19 maart 2024

Inschrijven is niet (meer) mogelijk. Wellicht is deze COIG volgeboekt.Als arts (in opleiding) is er een grote kans dat je te maken krijgt met juridische dilemma’s of dat er vroeg of laat een keer een klacht tegen je wordt ingediend. Misschien onverwacht of onterecht, misschien voelde je het al aankomen of vond je zelf ook dat de zorg inderdaad beter had gekund. In alle gevallen geldt: als je het perspectief van de patiënt goed voor ogen blijft houden dan kan dat je helpen bij een goede afhandeling van een klacht en natuurlijk ook bij het voorkomen ervan. En natuurlijk is het goed om op de hoogte te zijn van wet- en regelgeving, daarvoor is deze COIG bedoeld.

 

Deze is passend voor aios in leerjaar 3 of 4.

Cursuslocatie

Alle regionale COIG's vinden plaats bij Business Centre Nederland (BCN):
Daltonlaan 100
3584 BJ Utrecht

 

Kosten

De deelnamekosten voor deze COIG zijn vastgesteld op € 150 per aios per COIG. Annuleren kan kosteloos tot twee weken van tevoren.

Annuleren kan tot twee weken van tevoren via het ledendeel van de website onder 'Inschrijvingen aanpassen'. Daarna kan annuleren uitsluitend nog per e-mail.

Moduleboek

Je kunt het module boek downloaden nadat je ingelogd bent.

Klik HIER om in te loggen »

Annuleringsbepalingen

Annuleren kan kosteloos tot twee weken van tevoren. Daarna worden de kosten doorbelast aan de opleider. Deze kosten zijn € 140,- per aios per COIG. 

Annuleren kan tot twee weken van tevoren via het ledendeel van de website onder 'Inschrijvingen aanpassen'. Daarna kan annuleren uitsluitend nog per e-mail.

Privacybepalingen

Door je in te schrijven voor deze COIG ga je ermee akkoord dat jouw persoonsgegevens worden gebruikt voor de organisatie van deze COIG. Na afloop worden de gegevens bewaard om jouw deelname en uitslag te registreren. Dat geeft het UMC Utrecht de mogelijkheid om jouw deelname te controleren, en het geeft jou de mogelijkheid om in geval van verlies van jouw certificaat een nieuw exemplaar aan te vragen. Het UMC Utrecht gebruikt jouw gegevens alleen voor de COIG en verstrekt deze nooit aan derden.


Inschrijven

Je kunt je alleen inschrijven nadat je ingelogd bent.

Klik HIER om in te loggen »