Opleiding interne geneeskunde regio Utrecht

COIG Hematologie I

13 april 2021

Inschrijven is niet (meer) mogelijk. Wellicht is deze COIG volgeboekt.Het stollingsmechanisme is een delicate balans tussen (al dan niet) natuurlijke pro- en anticoagulantia. Een verstoring van deze balans resulteert in een bloeding of trombose. In de kliniek krijgt u veel te maken met stoornissen in de hemostase en trombose. Reden genoeg dus om de kennis op dit vakgebied te verfijnen.

 

Deze COIG is passend voor aios in leerjaar 1 of 2.

Cursuslocatie

Deze COIG vindt digitaal plaats. De deelnamelink ontvang je een paar dagen van tevoren.

Kosten

De deelnamekosten voor deze COIG zijn vastgesteld op € 100 per aios per COIG. Annuleren kan kosteloos tot één week van tevoren.

Annuleren kan uitsluitend per e-mail.

Moduleboek

Je kunt het module boek downloaden nadat je ingelogd bent.

Klik HIER om in te loggen »

Annuleringsbepalingen

Annuleren kan kosteloos tot één week voor aanvang van de COIG. Daarna worden de kosten doorbelast aan de opleider. Deze kosten zijn € 100,- per aios per COIG.

Annulering kan uitsluitend via e-mail.

Privacybepalingen

Door je in te schrijven voor deze COIG ga je ermee akkoord dat jouw persoonsgegevens worden gebruikt voor de organisatie van deze COIG. Na afloop worden de gegevens bewaard om jouw deelname en uitslag te registreren. Dat geeft het UMC Utrecht de mogelijkheid om jouw deelname te controleren, en het geeft jou de mogelijkheid om in geval van verlies van jouw certificaat een nieuw exemplaar aan te vragen. Het UMC Utrecht gebruikt jouw gegevens alleen voor de COIG en verstrekt deze nooit aan derden.


Inschrijven

Je kunt je alleen inschrijven nadat je ingelogd bent.

Klik HIER om in te loggen »