Opleiding interne geneeskunde regio Utrecht

COIG Endocrinologie

17 september 2024Endocrinologie is een breed vakgebied waarmee iedere internist intensief te maken krijgt. Schildklierziekten vormen een belangrijk deel van de poliklinische praktijk, vandaar dat daar in deze COIG ruim aandacht aan wordt besteed. In het middagprogramma komt een aantal endocriene spoedgevallen aan de orde, die ieder internist moet kunnen herkennen en behandelen.

 

T.a.v. het diagnostisch proces binnen de endocrinologie geldt dat er vrijwel steeds pas plaats is voor beeldvormende diagnostiek nadat de resultaten van functioneel (laboratorium)onderzoek tot een vermoedelijke diagnose hebben geleid.

 

Deze COIG is passend voor aios in leerjaar 3 of 4.

Cursuslocatie

Alle regionale COIG's vinden plaats bij Business Centre Nederland (BCN):
Daltonlaan 100
3584 BJ Utrecht

 

Kosten

De deelnamekosten voor deze COIG zijn vastgesteld op € 150,- per aios per COIG. Annuleren kan kosteloos tot twee weken van tevoren.

Annuleren kan tot twee weken van tevoren via het ledendeel van de website onder 'Inschrijvingen aanpassen'. Daarna kan annuleren uitsluitend nog per e-mail.

Moduleboek

Je kunt het module boek downloaden nadat je ingelogd bent.

Klik HIER om in te loggen »

Annuleringsbepalingen

Annuleren kan kosteloos tot twee weken van tevoren. Daarna worden de kosten doorbelast aan de opleider. Deze kosten zijn € 140,- per aios per COIG. 

Annuleren kan tot twee weken van tevoren via het ledendeel van de website onder 'Inschrijvingen aanpassen'. Daarna kan annuleren uitsluitend nog per e-mail.

Privacybepalingen

Door je in te schrijven voor deze COIG ga je ermee akkoord dat jouw persoonsgegevens worden gebruikt voor de organisatie van deze COIG. Na afloop worden de gegevens bewaard om jouw deelname en uitslag te registreren. Dat geeft het UMC Utrecht de mogelijkheid om jouw deelname te controleren, en het geeft jou de mogelijkheid om in geval van verlies van jouw certificaat een nieuw exemplaar aan te vragen. Het UMC Utrecht gebruikt jouw gegevens alleen voor de COIG en verstrekt deze nooit aan derden.


Inschrijven

Je kunt je alleen inschrijven nadat je ingelogd bent.

Klik HIER om in te loggen »