Opleiding interne geneeskunde regio Utrecht

Catharijnecursus

10 december 2021

De Catharijnecursus is het jaarlijkse evenement voor en door internisten (i.o.) in de regio Utrecht.De Catharijnecursus is het jaarlijkse evenement voor en door internisten (i.o.) in de regio Utrecht. Casusbesprekingen, pitches en state-of-the-art presentaties brengen de deelnemers in één dag op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen binnen verschillende aandachtsgebieden van de interne geneeskunde.

Hot & Happening

Na een jaartje te hebben overgeslagen zijn we weer terug van weggeweest. Op vrijdag 10 december a.s. word je bijgepraat over alles wat hot & happening is. Een tipje van de sluier: Naast de huidige coronapandemie zijn er nog meer bedreigingen, soms uit onverwachte hoek. Zo werd in 2019 de Universiteit Maastricht gehackt en betaalde zij bijna 2 ton om de 267 versleutelde servers terug te krijgen. Dat doet de vraag rijzen: is artificial intelligence een kans of een bedreiging? En wat gaat positieve gezondheid ons opleveren? Hoe kunnen we onze patiënten zo goed mogelijk helpen in deze onzekere tijden? State-of-the-art sprekers behandelen deze onderwerpen en geven een inkijkje in wat we de komende jaren nog meer kunnen verwachten. En natuurlijk is er weer de strijd om de felbegeerde wisselbeker!
De Nederlandse Internisten Vereniging (NIV) heeft 6 accreditatiepunten toegekend aan de Catharijnecursus.


De Catharijnecursus vindt plaats in het Anatomiegebouw, Bekkerstraat 141 in Utrecht. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de fiets. Het Anatomiegebouw beschikt niet over eigen parkeerplekken. Wilt u meer weten over de bereikbaarheid? Kijk dan op de website van het Anatomiegebouw.

Om u een fijne en aangename dag te bezorgen, hebben wij een aantal maatregelen getroffen:

  • Het Anatomiegebouw biedt ruimte voor maximaal 80 deelnemers. Vol is dus ook echt vol.
  • De Catharijnecursus gaat uitsluitend live door. We bieden geen mogelijkheid om de congresdag digitaal mee te kijken.
  • U ontvangt een paar dagen van tevoren aanvullende informatie over de maatregelen die het Anatomiegebouw heeft getroffen.

 


Deelname aan de Catharijnecursus kost €75,- voor aios en €150,- voor internisten.
Na afloop van het congres ontvangt u hiervoor een factuur.

Contact

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op via catharijnecursus@umcutrecht.nl.

Inschrijfformulier

Cursus:Catharijnecursus
Datum:10 december 2021
 
Aanspreekvorm:    De heer     Mevrouw
Voorletters: 
Voornaam: 
Tussenvoegsel: 
Achternaam: 
Telefoon: 
E-mail: 
Adres: 
Huisnummer: 
Postcode: 
Woonplaats: 
BIG-nummer: 
Functie: 
Werkgever: 
 

velden gemarkeerd met een Verplicht zijn verplichte invoervelden.