Opgeleid in de regio Utrecht sta je sterk op de arbeidsmarkt!

Wet & Regelgeving

Op donderdag 12 november 2020 en op dinsdag 2 februari 2021 vindt de COIG Wet- & Regelgeving plaats voor 3e en 4e jaars aios interne geneeskunde.

De coördinator van deze COIG is dr. R. Heijligenberg.

Let op: in tegenstelling tot de andere COIG's is de COIG Wet- & Regelgeving uitsluitend toegankelijk voor derde- en vierdejaars aios interne geneeskunde.

Download hier het moduleboek van de COIG Wet- & Regelgeving.

Inschrijven

Gelieve het ziekenhuis te vermelden waar u werkzaam bent ten tijde van de COIG.
Deze COIG wordt gehouden op de onderstaande dag(en).
Datum
dinsdag 2 februari 2021

Annuleringsbepalingen

Annuleren kan kosteloos tot 5 weken voor aanvang van de COIG dag. Daarna worden de kosten doorbelast aan de opleider in verband met de betalingsverplichting naar de locatie die gehuurd is voor de COIG. Deze kosten zijn € 130,- per COIG.

Annulering kan uitsluitend via e-mail.

Privacybepalingen

Door je in te schrijven voor deze COIG ga je ermee akkoord dat jouw persoonsgegevens worden gebruikt voor de organisatie van deze COIG. Na afloop worden de gegevens bewaard om jouw deelname en uitslag te registreren. Dat geeft het UMC Utrecht de mogelijkheid om jouw deelname te controleren, en het geeft jou de mogelijkheid om in geval van verlies van jouw certificaat een nieuw exemplaar aan te vragen. Het UMC Utrecht gebruikt jouw gegevens alleen voor de COIG en verstrekt deze nooit aan derden.