Opgeleid in de regio Utrecht sta je sterk op de arbeidsmarkt!

Klinische Farmacologie

Op donderdag 21 maart 2019 en op dinsdag 9 april 2019 vindt de COIG Klinische Farmacologie plaats voor 1e en 2e jaars aios. Je kunt je inschrijven voor één datum. De COIG is voor beide data hetzelfde.
Inschrijven kan vanaf 6 maanden voor de betreffende COIG.

De coördinator van deze COIG is dr. W. Knol.

Nb. Voor de COIG van donderdag 21 maart ontvangen wij graag uiterlijk donderdag 28 februari de voorbereidingsopdracht via opleiding-interne-geneeskunde@umcutrecht.nl.

Je ontvangt twee weken van tevoren én één dag voor de COIG een bevestiging. Indien je deze bevestiging niet hebt ontvangen, sta je niet ingeschreven voor de COIG en heb je géén toegang.

Inschrijven

Gelieve het ziekenhuis te vermelden waar u werkzaam bent ten tijde van de COIG.
Deze COIG wordt gehouden op de onderstaande dag(en).
Datum
donderdag 21 maart 2019
dinsdag 9 april 2019

Annuleringsbepalingen

Annuleren kan kosteloos tot 5 weken voor aanvang van de COIG dag. Daarna worden de kosten doorbelast aan de opleider in verband met de betalingsverplichting naar de locatie die gehuurd is voor de COIG. Deze kosten zijn € 130,- per COIG.

Annulering kan uitsluitend via e-mail.

Privacybepalingen

Door je in te schrijven voor deze COIG ga je ermee akkoord dat jouw persoonsgegevens worden gebruikt voor de organisatie van deze COIG. Na afloop worden de gegevens bewaard om jouw deelname en uitslag te registreren. Dat geeft het UMC Utrecht de mogelijkheid om jouw deelname te controleren, en het geeft jou de mogelijkheid om in geval van verlies van jouw certificaat een nieuw exemplaar aan te vragen. Het UMC Utrecht gebruikt jouw gegevens alleen voor de COIG en verstrekt deze nooit aan derden.