Opleiding interne geneeskunde regio Utrecht

COIG Diabetologie

13 januari 2022

Inschrijven is niet (meer) mogelijk. Wellicht is deze COIG volgeboekt.Elke arts, en zeker elke internist, komt vaak in aanraking met patiënten met diabetes mellitus. Zowel oorzaken als behandeling van de verschillende vormen van diabetes zijn in ontwikkeling.

Deze module is in de eerste plaats bestemd voor aios in de eerste twee jaar van hun (voor)opleiding. Daarom komen met name ook de (acute) problemen aan de orde waarmee u in de diensten geconfronteerd zult kunnen worden. Daarnaast wordt een basis gelegd voor poliklinisch werken op het terrein van de diabetologie.

 

Deze COIG is passend voor aios in leerjaar 1 of 2.

De COIG Diabetologie op 13 januari 2022 vindt digitaal plaats.

Kosten

De deelnamekosten voor deze COIG zijn vastgesteld op € 140,- per aios per COIG. Annuleren kan kosteloos tot één maand van tevoren.

Annuleren kan uitsluitend per e-mail.

Moduleboek

Je kunt het module boek downloaden nadat je ingelogd bent.

Klik HIER om in te loggen »

Annuleringsbepalingen

Annuleren kan kosteloos tot één maand van tevoren. Daarna worden de kosten doorbelast aan de opleider. Deze kosten zijn € 140,- per aios per COIG. 

Annulering kan uitsluitend via e-mail.

Privacybepalingen

Door je in te schrijven voor deze COIG ga je ermee akkoord dat jouw persoonsgegevens worden gebruikt voor de organisatie van deze COIG. Na afloop worden de gegevens bewaard om jouw deelname en uitslag te registreren. Dat geeft het UMC Utrecht de mogelijkheid om jouw deelname te controleren, en het geeft jou de mogelijkheid om in geval van verlies van jouw certificaat een nieuw exemplaar aan te vragen. Het UMC Utrecht gebruikt jouw gegevens alleen voor de COIG en verstrekt deze nooit aan derden.


Inschrijven

Je kunt je alleen inschrijven nadat je ingelogd bent.

Klik HIER om in te loggen »